Deleting a branch is permanent. There is no way to undo it.
- Denna åtgärd kan INTE ångras.- This operation will permanently delete everything in branch
| master |
| Branch name |
|---|
|
feat/dev
Uppdaterad 7 år sedan |
|
home
Uppdaterad 7 år sedan |
|
login
Uppdaterad 7 år sedan |
|
profile-head
Uppdaterad 7 år sedan |
|
profile-working-entities
Uppdaterad 7 år sedan |
|
registration
Uppdaterad 7 år sedan |
|
registration-with-websockets
Uppdaterad 7 år sedan |
|
websockets-testing
Uppdaterad 7 år sedan |
|
working-websocket-test
Uppdaterad 7 år sedan |
Deleting a branch is permanent. There is no way to undo it.
- Denna åtgärd kan INTE ångras.