Deleting a branch is permanent. There is no way to undo it.
- Denna åtgärd kan INTE ångras.- This operation will permanently delete everything in branch
| master |
| Branch name |
|---|
|
feat/dev
Uppdaterad 7 år sedan |
|
home
Uppdaterad 7 år sedan |
|
login
Uppdaterad 7 år sedan |
|
profile
Uppdaterad 7 år sedan |
|
register
Uppdaterad 7 år sedan |
Deleting a branch is permanent. There is no way to undo it.
- Denna åtgärd kan INTE ångras.